Carlotta - the museum database
Overview
About Carlotta
Accessibility
The museum
Search
Easy search
Advanced search
Search tips
Detail view
Go back
25 :: Födans beredning
Object description
Allmänt om beredning av råa födoämnen så att de blir lämpade för förvaring eller förtäring.
Data elements
References (54)
OCM (8)
Show only objects with images
List view
Map view
8 hits
OCM (8)
Thumbnail
OCM-kod
OCM-namn
Location
Time
Person
Thumbnail
OCM:
251
OCM-namn:
Tillvaratagande, konservering och förvaring av mat i hemmet
Thumbnail
OCM:
252
OCM-namn:
Matberedning i hemmet
Thumbnail
OCM:
253
OCM-namn:
Slakteri- och charketuriindustri
Thumbnail
OCM:
254
OCM-namn:
Frysindustri
Thumbnail
OCM:
255
OCM-namn:
Konservindustri
Thumbnail
OCM:
256
OCM-namn:
Kvarnar och bagerier
Thumbnail
OCM:
257
OCM-namn:
Sötvaruindustri
Thumbnail
OCM:
258
OCM-namn:
Livsmedelsindustri i allmänhet
Thumbnail
OCM-kod
OCM-namn
Location
Time
Person
Show only objects with images
List view
Map view