logo

Carlotta - the museum database

  • Overview
  • About Carlotta
  • Accessibility
  • The museum
  • Easy search
  • Advanced search
  • Search tips
  • Detail view
Go back

25 :: Födans beredning

Object description
Allmänt om beredning av råa födoämnen så att de blir lämpade för förvaring eller förtäring.
  • Data elements
  • References (54)
  • OCM (8)
8 hits
    • Thumbnail

    • OCM-kod

    • OCM-namn

    • Location

    • Time

    • Person

  1. Thumbnail
    OCM: 251
    OCM-namn: Tillvaratagande, konservering och förvaring av mat i hemmet
  2. Thumbnail
    OCM: 252
    OCM-namn: Matberedning i hemmet
  3. Thumbnail
    OCM: 253
    OCM-namn: Slakteri- och charketuriindustri
  4. Thumbnail
    OCM: 254
    OCM-namn: Frysindustri
  5. Thumbnail
    OCM: 255
    OCM-namn: Konservindustri
  6. Thumbnail
    OCM: 256
    OCM-namn: Kvarnar och bagerier
  7. Thumbnail
    OCM: 257
    OCM-namn: Sötvaruindustri
  8. Thumbnail
    OCM: 258
    OCM-namn: Livsmedelsindustri i allmänhet
    • Thumbnail

    • OCM-kod

    • OCM-namn

    • Location

    • Time

    • Person

  • Copyright ©2025 Helsingborgs museum • <Guest access>
  • Version: 3.8.16 • Client • helsingborgsmuseum@helsingborg.se